Over Elvira Clement

Grafisch vormgever en software ontwikkelaar
29 jaar oud, woonachtig in Amersfoort.

Sinds jongs af aan heb ik al een passie voor fotografie en dieren. Toen ik klein was hing mijn kamer vol met dierenposters. Mijn passie voor dieren is er nog steeds. Ik houd ervan om naar de dierentuin te gaan en foto's te maken, maar ook om een lange wandeling te maken en te genieten van de natuur.

Grafische vaardigheden

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Game Design aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Mede door deze opleiding heb ik veel ervaring met Adobe programma's zoals PhotoShop, Illustrator en Indesign.

Ik kan je ook helpen bij het maken van flyers, posters, mock-ups van bijvoorbeeld: websites en producten, maar ook bij het maken van logo's, visitekaartjes en huisstijlen.

Development Vaardigheden
Sinds 2017  ben ik afgestudeerd aan de opleiding Informatica aan de Hogeschool Utrecht,  daardoor kan ik ook web applicaties maken met behulp van ReactJS, HTML5, CSS/SASS en heb ik ervaring met databases, PHP,  PL/SQL en Oracle Apex.

Vragen?
Als je meer over mij wilt weten, vragen hebt of gewoon wilt praten vergeet dan niet een e-mail te sturen naar info@elviraclement.nl

Met vriendelijke groet,

Elvira Clement